Henkilökuntamme

Lastentarhanopettaja, yrittäjä
Pirjo Rytkönen

Olen Pirjo, yrittäjä sekä lastentarhanopettaja Pikku-Peikon Pesässä. Olen koulutukseltani sosiaalikasvattaja ja ollut päiväkodissa töissä jo ainakin 15 vuotta. Minä rakastan tanssia, musiikkia, teatteria, liikuntaa ja olen harrastanut niitä koko ikäni. Tykkään saduista, esiintymisestä sekä teatterin tekemisestä nukeilla ja ilman. Käsitöitä olen kova tekemään, kutimet ovat aina matkassa ja villanhuovutus on tärkeä rentoutumiskeino. Minulla on viisi lasta, isoja ja pieniä, eli lastenkulttuuri on tuttua pitkältä ajalta. Luonnossa tykkään liikkua ja partiojohtajanakin olen ehtinyt toimia kymmenen vuotta. Meillä on kotitilalla lampaita, traktoreita ja sata vuotta vanha talo, jossa voidaan joskus kylästellä päiväkotilastenkin kanssa.

Lastenhoitaja, yrittäjä
Marika Ranta

Olen Marika, yrittäjä sekä lastenhoitaja Pikku-Peikon Pesässä. Olen kahden aikuisen pojan äiti. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja minulla on 15 vuoden työkokemus päiväkotityöstä erityyppisissä päiväkodeissa eripuolilla Suomea, kokemusta monenlaisista työmenetelmistä mm. theraplay-tyyppisestä leikkikerhosta (lasten mielenterveyden, vuorovaikutuksen, leikin tukeminen, kiusaamisen ehkäisy). Edellämainittujen asioiden lisäksi olen kiinnostunut ympäristökasvatuksesta ja minulla on MetsäMörri-ohjaajan pätevyys. Olen myös koiraihminen sekä aktiivinen liikunnan harrastaja, maratonjuoksija ja luonnossa liikkuja. Asun kauniissa lapsuudenkodissani humisevan metsän keskellä.

Emäntä
Sari Kaarninen

Olen Sari, Pikku-Peikon Pesän monitaitoinen, erähenkinen emäntä. Osaan valmistaa aitoa paikallista kotiruokaa, leivon rieskat ja ruisleivät sekä poimin puhtaat marjat vaaran laidalta talveksi päiväkodin pakastimeen. Pikku-Peikon Pesässä pidän myös paikat puhtaana ja pyykit pestyinä. Harrastan teatteria ja metsästystä. Olen neljän lapsen äiti, entinen perhepäivähoitaja sekä porotilan emäntä. Meidän porotilalle ovat myös Pikku-Peikon Pesän lapset tervetulleita tutustumaan poroihin ja ehkä jopa joulupukkiin… tai ainakin tonttuihin.

Lastenhoitaja

Annika Kontio

Syksyllä 2019 joukkoomme liittyi iloinen laululintunen "Keiju Kanerva". Annikan vahvuutena laulamisen, esiintymisen ja vahvan musiikkiharrastuksen lisäksi on ehdottomasti järjestelmällisyys. Peikko-Pirkon ja Metsä-Marjan peikkomaisessa epäjärjestyksessä ollut ulkoleluja pursuileva leikkimökkikin pysyy nyt järjestyksessä! Annika on koulutukseltaan lähihoitaja, jolla työkokemusta useista päiväkodeista mm. Rovaniemeltä. Annika on myös meidän herttaisten, ujojen pikkutyttöjen ehdoton suosikkitäti!